Με... παρελθόν ο 35χρονος που πυροβόλησε κατά αστυνομικού

Έπιασαν... λαυράκι οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε συμπλοκή με 35χρονο αλλοδαπό, το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2009, στο πάρκο του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Όπως αποδείχτηκε, ο νεαρός συμμετείχε σε μια δολοφονία, δύο απαγωγές, σε διακεκριμένες κλοπές και μία ληστεία, πριν πυροβολήσει τον έναν από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 35χρονος, μαζί με 30χρονο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, είναι οι δράστες της δολοφονίας νεαρού αλλοδαπού υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων που έγινε ξημερώματα της 17 Ιανουαρίου 2009(λεπτομέρειες με κλικ εδώ) στη Νικόπολη Ευόσμου. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δυο τους να είναι δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων έξω από τη Βέροια, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 3 Ιανουαρίου 2009.
Επίσης, ο 35χρονος αναζητούνταν, με ένταλμα της ανακρίτριας του 1ου Τακτικού Τμήματος για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Αϊβάζογλου (λεπτομέρειες με κλικ εδώ αλλά και εδώ) . Το Σεπτέμβριο του 1998 είχε καταδικαστεί σε πολυετή ποινή φυλάκισης για απαγωγή 16χρονης, ενώ το Φεβρουάριο του 2005, είχε καταδικαστεί για περιπτώσεις διακεκριμμένων κλοπών (αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2008).
Ο 35χρονος συνελήφθη μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό (λεπτομέρειες με κλικ εδώ). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τον έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος σώθηκε επειδή φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο!

Σχόλια