Τους… χάλασαν τη δουλειά

ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
diarriktis_3Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι περιπολούσαν, τρεις επίδοξοι διαρρήκτες, ηλικίας –οι δύο- 40 ετών κι ένας 25 (οι 40άρηδες είναι αλλοδαποί κι ο νεαρός ομογενής), την ώρα που “άνοιγαν” σπίτι στην Τούμπα. Μάλιστα προδόθηκαν από τον… τσιλιαδόρο!

Συγκεκριμένα, χθες, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις ενός εκ των δυο 40χρονων, ο οποίος βρισκόταν σε είσοδο οικοδομής και ήταν ο…  τσιλιαδόρος. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι κι έτσι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών, τη στιγμή που είχαν διαρρήξει κι έκλεβαν κοσμήματα από διαμέρισμα 3ου ορόφου. Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο τα κλοπιμαία, όσο και διαρρηκτικά εργαλεία.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των 40χρονων, εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου, λόγω Διοικητικής απέλασης.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια