Γιάφκα τρομοκρατών ανακάλυψε η αστυνομία


ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ


Εντοπίστηκε -σύμφωνα με την αστυνομία- γιάφκα τρομοκρατών στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα έγιναν τέσερις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προκύπτουν πρόσωπα και ευρήματα και για τη Σέχτα Επαναστατών και για τη Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς. Στη γιάφκα-γκαράζ στη Ν.Σμύρνη βρέθηκε βαρύς οπλισμός που εμφανιζόταν σε προκήρυξη της τρομοκρατικής οργάνωσης. ...

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για διασύνδεση τόσο της "Σέχτας Επαναστατών" όσο και για τη "Συνωμοσία πυρήνων της Φωτιάς". Κάποιοι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής υποστηρίζουν ότι από τη νέα υπόθεση θα επιβεβαιωθεί η θεωρία των συγκοινωνούντων δοχείων, για την Τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Ερευνάται αν ο οπλισμός που βρέθηκε είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν. Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, διαχειριστή του blog troktiko.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, γνωστός ως "ο ληστής με τα μαύρα", ο οποίος καταζητούνταν.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στη γιάφκα βρέθηκαν τα εξής: 3 υποπολυβόλα εκ των οποίων τα 2 Scorpion, 7 πιστόλια (glock, cz, baikal, 3 καλάζνικοφ, 1 σιγαστήρας, γεμιστήρες, πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 κιλά ANFO εργοστασιακό, 4 χειροβομβίδες και 200gr ΤΝΤ. 
Οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχόλια