Σοκ στην Ξάνθη! Χτυπούσαν το παιδί τους με μπουκάλι!

Ένας 15χρονος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους απάνθρωπους γονείς του. Κι αυτό επειδή, όπως έχει προκύψει από τη μέχρι τώρα έρευνα, οι "γονείς" χτυπούσαν το παιδί με μπουκάλι στο κεφάλι!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (07-12-2010), στο σπίτι της οικογένειας στην Ξάνθη. Ο 54χρονος πατέρας και η 45χρονη γυναίκα του, άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο με το 15χρονο παιδί τους. Κάποια στιγμή η 45χρονη εκτός εαυτού, βούτηξε ένα μπουκάλι και χτύπησε το παιδί στον αυχένα!
Σα να μην έφθανε αυτό -κι ενώ το παιδί είχε πέσει σχεδόν αναίσθητο στο πάτωμα- άρχισαν να το κλοτσούν με πρωτοφανή αγριότητα και να το χτυπούν με γροθιές! Κι όταν κατάλαβαν πως το παιδί ήταν αναίσθητο, το παράτησαν και το ΄βαλαν στα πόδια, χωρίς, καν, να καλέσουν ασθενοφόρο! Ούτε σε ζώο φέρεται άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο!
Για καλή τύχη του 15χρονου, περαστικός άκουσε τις φωνές του, όταν ακόμη το χτυπούσαν και σταμάτησε. Με το που κατάλαβε τι έγινε, μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που προσπαθεί να εντοποπίσει τους γονείς...

Σχόλια