Ανακοινώσεις σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα για τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής

Το μεσημέρι θα γίνει ενημέρωση, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου) για όσα βρέθηκαν σε δωμάτια των Φοιτητικών Εστιών της Θεσσαλονίκης. Για το θέμα προσήχθησαν συνολικά 12 άτομα και τα 11 από αυτά συνελήφθησαν και κρατούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα δωμάτια, εκτός από τα υλικά που άρπαξαν νεαροί άγνωστοι, χθες το πρωί, από το φυλάκιο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ βρέθηκαν ...
κι άλλα κλοπιμαία κι "επικίνδυνο υλικό".
Στην Αθήνα τώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων σε κάποια από τα όπλα, που βρέθηκαν στα σπίτια, στα οποία έγιναν έρευνες χθες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί από τη Σέχτα Επαναστατών ή άλλη οργάνωση.
Προσαγωγή ενός ατόμου είχαμε και στη Σητεία της Κρήτης, χθες, και αναμένεται να φθάσει σήμερα στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Έως στιγμής, οι συλλήψεις, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν φτάσει τις εννέα μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.
Επίσης, συνεχίζονται οι έρευνες σε σπίτια στην Αθήνα και την επαρχία, ενώ πιθανόν να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις αργότερα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Ως τώρα, η αστυνομία δεν συσχετίζει επίσημα τις υποθέσεις της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Σχόλια