Η βουλγάρικη μαφία κλείνει τους λογαριασμούς της στην Ελλάδα

Κλείνει τους λογαριασμούς της στην Ελλάδα η Βουλγαρική Μαφία. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας 45χρονου Βούλγαρου, έξω από τον Χέρσο Κιλκίς. Το πτώμα του βρέθηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών, 07 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9 το πρωί. Ήταν ξαπλωμένο ανάσκελα, με εμφανή σημάδια προχωρημένης σήψης, στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου του.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια και είχε επέλθει περίπου προ επτά ημερών από κτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με θλόν – τέμνον όργανο (μάλλον τσεκούρι).
Από την προανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για άνδρα, αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας 45 ετών που διέμενε προσωρινά στο Γόνιμο Σερρών και το όχημα ήταν ιδιοκτησίας του θύματος. Επίσης, το θύμα είχε ποινικό παρελθόν αφού διωκόταν από τις Βουλγαρικές Αρχές για διάφορα αδικήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραχάραξη χαρτονομισμάτων, χουλιγκανισμό και κλοπές. Η έρευνα οδήγησε σε δύο Βουλγάρους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορούν να χαρακτηριστούν ως εκτελεστές της μαφίας...
Η αστυνομία υπέβαλε τη δικογραφία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς και πριν μια βδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ανάκριση και, χθες, ο Ανακριτής Κιλκίς εξέδωσε δύο εντάλματα σύλληψης για τους δυο φερόμενος ως δράστες.
Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές αρχές της χώρας μας έχουν ερευνήσει, κατά το παρελθόν, αρκετές περιπτώσεις δράσης της βουλγαρικής μαφίας στη χώρα μας. Παλαιότερα οι έρευνες "σκάλωναν" στο γραφειοκρατικό καθεστώς της γειτονικής χώρας. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η βοήθεια από τις διωκτικές αρχές της γείτονος έχει αυξηθεί. Έτσι, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να υπάρχει θετική εξέλιξη στη συγκεκριμμένη δολοφονία, που θεωρείται εκτέλεση.

Σχόλια