Ερωτικό το έγκλημα στους Νέους Επιβάτες

Ερωτικό είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή στους Νέους Επιβάτες -και μάλιστα πρωτοφανούς αγριότητας! Όπως φαίνεται δράστης και θύμα ήταν ομοφυλόφιλοι εραστές. Το έγκλημα ήρθε στο φως έπειτα από την εύρεση του πτώματος ενός 46χρονου ομοφυλοφίλου σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι του, στο δεύτερο όροφο οικοδομής της οδού Ανθέων στους
Ν. Επιβάτες.
Το ερωτικό έγκλημα που φέρνει στις μνήμες πολλών τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου συνέβη το βράδυ της 2ας Νοέμβρη. Ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, είπε στο "SN" πως το πτώμα του ιδιωτικού υπάλληλου έφερε πέντε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος. Χαρακτηριστικά ανέφερε πώς ήταν δύσκολο να βρεθούν τα τραύματα, καθώς εκατομμύρια σκουλήκια κάλυπταν τω σώμα του θανόντα. Ακόμα όπως αποκάλυψε ο κ. Τσούγκας οι δράστες της άγριας δολοφονίας κάρφωσαν στην θωρακική χώρα στο ύψος της καρδιάς του θύματος δυο μαχαίρια με πλαστική λαβή ( βουτύρου). Στις λάμες των μαχαιριών συνέδεσαν τα καλώδια μιας μπαλαντέζας την οποία έβαλαν στην πρίζα!
«Αυτό αποκαλύφθηκε όταν βρήκαμε πεταμένα τα μαχαίρια στα σκουπίδια, τα οποία ήταν βέβαια γεμάτα αίματα και συν τοις άλλοις το πτώμα είχε σημάδια εγκαυμάτων στην θωρακική περιοχή( λόγο του ρεύματος).
Στο… φιλικό περιβάλλον του θύματος στέφονται οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διενεργούν την προανάκριση για το περιστατικό, διότι το διαμέρισμα όπου διέμενε μόνος, δεν είχε ίχνη διάρρηξης. Επίσης, οι δράστες κατά την αποχώρησή τους, πήραν μαζί τους τα κλειδιά του σπιτιού, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος ήταν γνωστός στην περιοχή για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και για την συναναστροφές του με Πακιστανούς.

αναρτήθηκε από rambo

Σχόλια