Δε με πληρώνεις; Σε σκοτώνω!

Ανατριχιαστικό έγκλημα στην Μεσοποταμιά Καστοριάς, την περασμένη Κυριακή. Ακόμη πιο ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που προέκυψαν σήμερα, με τη σύλληψη του δράστη του φονικού. Ο δράστης είχε διενεργήσει εργασίες στο σπίτι του θύματος. Το θύμα δεν τον πλήρωνε, επειδή θεωρούσε πως η εργασία ήταν κακοτεχνία. Ο δράστης τον σκότωσε, πήρε την πιστωτική του κάρτα κι έκανε ανάληψη 2.000 ευρώ -η αμοιβή για την εργασία του!

Δράστης και θύμα, Έλληνες, ο ένας από τη Μεσοποταμιά, 63 χρόνων κι ο άλλος -ο δράστης- τεχνίτης από την Κοζάνη, 36 χρόνων. Συναντήθηκαν έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου κι ο νεαρός τεχνίτης ζήτησε τα χρήματά του. Λόγο στο λόγο, άρχισαν να καβγαδίζουν άγρια. Τότε, ο 36χρονος άρπαξε ένα κούτσουρο που βρήκε έξω από το σπίτι και χτύπησε στο κεφάλι τον ηλικιωμένο. Ο 63χρονος έπεσε νεκρός. Ο φονιάς, έψαξε τις τσέπες του 63χρονου, βρήκε το πορτοφόλι του με τις πιστωτικές κάρτες, πήρε μία από αυτές κι έφυγε, παρατώντας αιμόφυρτο το θύμα.
Η αστυνομία βρήκε στον τόπο του φονικού το κούτσουρο που χρησιμοποίησε ο δράστης και τον εντόπισε από την κίνηση των πιστωτικών καρτών του θύματος.
Σήμερα ο 36χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σχόλια