Συνεχίζονται οι έρευνες στο χείμαρρο στο Τριάδι - Τι έγινε με την οργάνωση

Αγνοείται, ακόμη η τύχη του πατέρα που προσπάθησε να βοηθήσει τον γιο του χτες το βράδυ στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, όταν ο νεαρός παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου. Ο πατέρας έσπευσε μαζί με την σύζυγο του, στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο γιος του αφού τους είχε τηλεφωνήσει διότι βρισκόταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε ορμητικά νερά μέσα στο αυτοκίνητο του. Στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν τον γιο, οι
δύο γονείς παρασύρθηκαν μαζί του από τα ορμητικά νερά.
Λίγες ωρες αργότερα διασώθηκαν ο γιός και η μητέρα, περίπου στα 5 χλμ. μακριά από το σημείο, αλλά δυστυχώς ο πατέρας που έσπευσε να σώσει το παιδί του αγνοείται ακόμη.
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τα πράγματα δεν οργανώθηκαν και τόσο καλά. Οι διασώστες πυροσβέστες προσέγγισαν το σημείο από την όχθη που ήταν πιο μακριά στον εγκλωβισμένο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα τον πλησίαζαν! Όση ώρα σχεδίαζαν την επιχείρηση, ο δήμαρχος της περιοχής πέρασε, από άλλο σημείο, στην αντίθετη όχθη, μαζί με έναν πολίτη και το πλήρωμα ασθενοφόρου, και καθώς έβλεπαν πως η διάσωση δεν προχωρούσε, βούτηξαν στα νερά και τράβηξαν έξω τον 24χρονο (είναι αστυνομικός) με κίνδυνο της ζωής τους!
Η κακή οργάνωση φάνηκε λίγο αργότερα, όταν ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής δήλωνε πως υπήρχαν δύο νεκροί, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει... ένας αγνοούμενος!

Σχόλια