Θα της έκαναν... βουντού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι, από χώρα της Αφρικής, μετανάστες στη χώρα μας, ανάγκαζαν μια 21χρονη ομοεθνή της να εκδίδεται, με την απειλή ότι, αν δεν πήγαινε με πελάτες κι αν δεν τους έδινε τα χρήματα, ή αν τους κατέδιδε, θα της έκαναν... βουντού!
Η απίστευτη ιστορία συνέβη στη Θεσσαλονίκη και ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, όταν η αστυνομία ανακοίνωσε τις συλλήψεις που έκανε χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009, στην Τούμπα. Δράστες ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 29 και 24 χρόνων, αντίστοιχα. Είχαν... αγοράσει την 21χρονη, από τον πατέρα της, αντί 5.500 δραχμών!
Το ζευγάρι έφερε τη νεαρή στη Θεσσαλονίκη και την ανάγκαζε να εκδίδεται, με διάφορους πελάτες. Όποτε εκείνη διαμαρτύρονταν, της θύμιζαν ότι την έχουν αγοράσει και της έλεγαν πως, αν μαθευόταν το παραμικρό, θα την σκότωναν με βουντού!
Πριν μερικές ημέρες, το ζευγάρι κατάφερε να εκδώσει ιταλικό διαβατήριο στην 21χρονη. Είχαν... παζαρέψει με συγγενή τους, στην Ιταλία, για να του μεταπουλήσουν την κοπέλα! Ευτυχώς, η αστυνομία έβαλε τέλος στην παράνομη δραστηριότητά τους.
Σχετικά με την υπόθεση ενημερώθηκε η Ευρωπαϊκή Αστυνομία και η Ιντερπόλ και οι έρευνες συνεχίζονται.

Σχόλια