Ληστεία με όμηρο μια γυναίκα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού ληστή που "χτύπησε" υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στην οδό Μοναστηρίου. Αυτήν την ώρα (11.20 της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2009), οι έρευνες προσανατολίζονται στην περιοχή του Λαγκαδά. Επίσης εξετάζεται η νεαρή γυναίκα την οποία είχε πάρει ως όμηρο ο ληστής και την άφησε ελεύθερη, πριν λίγο, στην περιοχή του στρατοπέδου Παύλου Μελά.
Ο δράστης μπήκε, το πρωί, στο υποκατάστημα της τράπεζας και, με την απειλή πιστολιού, άρπαξε άγνωστο, ως τώρα, ποσό χρημάτων που υπήρχε, εκείνη την ώρα, στα ταμεία. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει κλέβοντας ένα Ι.Χ. που ήταν παρκαρισμένο από έξω. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, όμως, δεν του έδινε τα κλειδιά, ο ληστής πάλεψε μαζί του και, επειδή δεν κατάφερε να πάρει τα κλειδιά, στράφηκε σε άλλο αυτοκίνητο.
Έτσι ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Την ανάγκασε να οδηγήσει προς την περιοχή της οδού Λαγκαδά κι από εκεί κατευθύνθηκε στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, όπου άφησε την νεαρή γυναίκα και συνέχισε προς το Λαγκαδά με το αυτοκίνητό της.
Η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται.

Σχόλια