Συλλήψεις για μικροαδικήματα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις διαρρήκτες κι έναν τσαντάκια συνέλαβαν, μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε διάφορες περιπτώσεις, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της ομάδας “Ζ”.
Ύστερα από άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις, ξημερώματα της Κυριακής 9 Αυγούστου 2009, εντόπισαν στο κέντρο της πόλης και συνέλαβαν δύο νεαρούς ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 30 και 31 ετών, οι οποίοι νωρίτερα διέρρηξαν τα θυρωρεία δύο Σχολών του ΑΠΘ, απ΄ όπου άρπαξαν ένα στερεοφωνικό και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφού πήραν τη σχετική περιγραφή από το Κέντρο της Άμεσης Δεράσης, στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 8 Αυγούστου 2009, συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έναν 24χρονο, ο οποίος νωρίτερα άρπαξε την τσάντα πεζής γυναίκας.
Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους και έσπευσαν στην οδό Ευριπίδου (περιοχή Αμπελοκήπων), το μεσημέρι της Κυριακής 9 Αυγούστου 2009 συνέλαβαν έναν 42χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επιχείρησε, χωρίς να τα καταφέρει, να διαρρήξει την κεντρική είσοδο οικοδομής.

Σχόλια