Τρεος συλλήψεις για ναρκωτικά

Τρεις συλλήψεις, για εμπορία ναρκωτικών, πραγματοποίησαν την Τρίτη 18 Αυγούστου οι διωκτικές αρχές, στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σε μία από τις περιπτώσεις, συνελήφθη κρατούμενος στις φυλακές ο οποίος είχε πάρει άδεια, κατά τη διάρκεια της οποίας εμπορεύονταν ηρωίνη και κοκαΐνη. Συγκεκριμένα:
Εκμεταλλεύτηκε την 9ήμερη άδειά του, από το σωφρονιστικό κατάστημα στο οποίο είναι έγκλειστος και... πουλούσε ναρκωτικά, με το που βγήκε έξω! Ο λόγος για 27χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Αυγούστου 2009, στη Μενεμένη, με 7 γραμμάρια ηρωίνη κι έξι γραμμάρια κοκαΐνη. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 31 γραμμάρια κοκαΐνης και 44 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και 15.000 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι εισπράξεις από το εμπόριο ναρκωτικών.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Τούμπα, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητό του 252 γραμμάρια ηρωίνης. Τα ναρκωτικά βρήκε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας.
Μια σακούλα με χασίς βάρους 89,7 γραμμαρίων, είχε στο σπίτι του στο Διοικητήριο, μαζί με σπόρους ινδικής κάνναβης, 45χρονος ο οποίος συνελήφθη.

Σχόλια