Καταδίωξη και σύλληψη εμπόρου χασίς

Νεαρός έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη, στην Περαία, μετά από καταδίωξη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 8 Αυγούστου 2009. Τον νεαρό είδαν να οδηγεί το αυτοκίνητό του, αστυνομικοί που είχαν κάνει μπλόκο. Του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος, αντίθετα, ανέπτυξε ταχύτητα.
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο 27χρονος αλλοδαπός πέταξε έξω από το Ι.Χ. ένα δέμα χασίς βάρους 975 γραμμαρίων. Στη συνέχεια συνελήφθη και, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ένα δεματάκι με 1,8 γραμμάρια χασίς και μια σακούλα με άσπρη σκόνη, η οποία στάλθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι. Βρέθηκαν, επίσης, 300 ευρώ, για τα οποία, η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών.
Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών είχε, σε βάρος του, μια καταδικαστική απόφαση από το Πρωτοδικείο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (οδηγούσε χωρίς άδεια και δίπλωμα) με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός μηνός και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ.

Σχόλια