Στα πράσα τρεις διαρρήκτες

Τρεις διαρρήκτες πιάστηκαν την... ώρα της δουλειάς, στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο ένας είχε εισβάλει σε διαμέρισμα όπου μένουν δυο ηλικιωμένες κυρίες, που είναι αδελφές και τις απειλούε με μαχαίρι, για να του δώσουν το κομπόδεμά τους. Συγκεκριμμένα:
Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους και έσπευσαν στην οδό Π. Ιωακείμ (περιοχή κέντρου), το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου 2009, συνέλαβαν επίδοξο ληστή, 21 ετών, ελληνικής υπηκοότητας. Ειδικότερα, ο συλληφθείς αφού εισέβαλε από ξεκλείδωτη πόρτα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας, απαίτησε από τις δύο ηλικιωμένες αδερφές που βρισκόταν την ώρα εκείνη εντός του διαμερίσματος, να του παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή. Έγινε, όμως, αντιληπτός από γείτονες, από τους οποίους και ακινητοποιήθηκε.
Ασστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του κέντρου, το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2009, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 19χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος, αφού έσπασε την τζαμαρία καταστήματος πώλησης ειδών προικός, εισέβαλε στο εσωτερικό κι άρπαξε 200 ευρώ.
Επ΄αυτοφώρω συνελήφθη 23χρονος, το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2009, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νεαπόλεως, τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα. Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, είχε διαρρήξει ένα άλλο Ι.Χ.

Σχόλια