Εκπτώσεις έκαναν οι απαγωγείς

Υπόθεση απαγωγής 32χρονου υπαλλήλου εταιρίας καλλυντικών ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, άγνωστοι δράστες απήγαγαν την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009 τον 32χρονο, από περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης. Τον άφησαν ελεύθερο σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Βαθυλάκκου. Μάλιστα αρχικά ζήτησαν 300.000 ευρώ, αλλά... έπεσαν στις απαιτήσεις τους.
Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους γονείς του θύματος. Οι απαγωγείς φέρεται να ζήτησαν ως λύτρα το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να απελευθερώσουν τον 32χρονο.
Έπειτα από διαπραγματεύσεις, οι απαγωγείς συμφώνησαν στο ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα τους παραδόθηκαν σε προκαθορισμένο ραντεβού. Στη συνέχεια, άφησαν ελεύθερο το θύμα τους, λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα, στη γέφυρα του Αξιού, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί προβληματίζονται ιδιαίτερα από το γεγονός ότι οι δράστες της απαγωγής έδειξαν να γνωρίζουν καλά τις αγροτικές περιοχές τόσο της ανατολικής πλευράς του νομού(από όπου τον απήγαγαν), όσο και τα δυτικά(όπου τον άφησαν). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους εστιάζονται ιδιαίτερα στα δυτικά του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και στους όμορους νομούς, ειδικά στην Ημαθία (όπου, συχνά-πυκνά, έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι αδελφοί Παλαιοκώστα, οι οποίοι ενέχονται σε παρόμοιες υποθέσεις).

Σχόλια