Εισέπραττε για λογαριαμό εταιρίας στην οποία... δεν εργαζόταν!

Εισέπραττε χρήματα για λογαριασμό εταιρίας στην οποία δεν εργαζόταν πια! Ο λόγος για 28χρονο ελληνικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 22 Ιουλίου 2009, μαζί με 29χρονο συνεργό του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος εργαζόταν, παλαιότερα, σε εταιρία εκμίσθωσης αυτοκινήτων. Στις 15 Ιουλίου, επικοινώνησε με πελάτισσα, που είχε νοικιάσει αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα και της είπε ότι έπρεπε να πληρώσει παραπάνω για να συνεχιστεί ο χρόνος εκμίσθωσης. Η 24χρονη δέχτηκε και κατέβαλε τα χρήματα.
Μια βδομάδα αργότερα, ο νεαρός επικοινώνησε εκ νέου με την 24χρονη και της είπε ότι πρέπει να δώσει κι άλλα χρήματα. Η κοπέλα αρχικά δέχτηκε και έκλεισαν ραντεβού για να τον πληρώσει για το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την εταιρία εκμίσθωσης, για κάποιες λεπτομέρειες κι έτσι έμαθε πως ο 28χρονος δεν εργαζόταν πια εκεί!
Η επόμενη κίνησή της ήταν να ειδοποιήσει την αστυνομία. Έτσι, στο ραντεβού για να πληρωθεί η υποτιθέμενη εκκρεμότητα, η 24χρονη πήγε με αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον 28χρονο αλλά κι ένα φίλο του, 29 ετών, που είχε πάει μαζί του στο συγκεκριμένο σημείο.
Εις βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία. Η αστυνομία δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για την υπόθεση αυτές τις ημέρες, καθώς γίνονταν έρευνες για την περίπτωση ο νεαρός να έχει εξαπατήσει κι άλλους πελάτες της εταιρίας.

Σχόλια