Μάχη συνεταίρων στο χώρο των νυκτερινών κέντρων

Στα δικαστήρια κατέληξαν παλιοί συνεργάτες στο χώρο της "νύχτας", στη Θεσσαλονίκη. Έκτισαν μαζί νυκτερινό κέντρο, αλλά "τα ΄σπασαν" και ο ένας ήθελε να "φάει" το μαγαζί από τον άλλον...
Λες και πρόκειται για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, ή ένα επεισόδιο από το σίριαλ "Μαύρα Μεσάνυχτα", οι δύο συνεταίροι, 40 και 45 χρόνων, κατέληξαν να λύνουν τις διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ο 45χρονος συνελήφθη, επ αυτοφώρω, να παίρνει χρήματα, από τον 40χρονο, για να αποσυρθεί από την επιχείρηση.
Η ιστορία έχει γίνει γνωστή από την πλευρά του 40χρονου, αφού αυτός ήταν που προσέφυγε στην αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία του, μαζί με τον 45χρονο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νυκτερινό μαγαζί. Ο 45χρονος αναλάμβανε την κατασκευή και ο 40χρονος, αντί για χρήματα, θα του έδινε ποσοστό επί της επιχείρησης. Φαίνεται, όμως, ότι η συνεργασία δεν πήγε καλά...
Πριν μια βδομάδα, την περασμένη Τρίτη 14 Ιουλίου 2009, ο 40χρονος πήγε στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε τον άλλοτε συνεταίρο του. Όπως είπε, τον απειλεί και χρησιμοποιεί βία, για να τον αναγκάσει να αποσυρθεί από την "επένδυση". Σε διαφορετική περίπτωση, του ζητούσε μεγάλο χρηματικό ποσόν, για να αποσυρθεί εκείνος. Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ο 45χρονος τηλεφωνούσε στον συνεταίρο του και του ζητούσε να του δοθούν τιμολόγια και αποδείξεις, αλλά και επιταγές, που είχαν εκδοθεί για το νυκτερινό κέντρο.
Οι δυο συνεταίροι έκλεισαν ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Ιουλίου 2009. Εκεί υποτίθεται ότι ο 40χρονος θα παρέδιδε όλα τα έγγραφα του νυκτερινού κέντρου στον 45χρονο πρώην συνεταίρο του και θα αποχωρούσε από την επιχείρηση. Δεν πήγε, όμως, μόνος του. Πήρε μαζί του την αστυνομία και ο 45χρονος συνελήφθη.
Σήμερα, ο 45χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σχόλια