Η σύζυγος ήταν η δολοφόνος

Λύθηκε το μυστήριο με την εν ψυχρώ εκτέλεση 46χρονου ομογενούς, την περασμένη Κυριακή 12 Ιουλίου 2009, σε μονοκατοικία στους Νέους Επιβάτες. Δράστιδα του εγκλήματος ήταν η 40χρονη γυναίκα του θύματος!
Όπως ανακοίνωσε, σήμερα, η αστυνομία, το θύμα είχε δώσει, εδώ και καιρό, ένα πιστόλι στη δράστιδα. Εκείνη του είχε πει ότι φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα, στην πραγματικότητα, όμως, το ήθελε για να τον δολοφονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αίτια του εγκλήματος ήταν λόγοι ερωτικής αντιζηλείας.
Τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Ιουλίου, η 40χρονη εκτέλεσε εν ψυχρώ το σύζυγό της, αδειάζοντας μία γεμιστήρα πάνω του. Το θύμα το πέτυχαν πέντε από τις επτά σφαίρες που έριξε. Άλλες δύο καρφώθηκαν στον καναπέ, καθώς, ο άτυχος 46χρονος, εκείνη την ώρα, καθόταν κι έβλεπε τηλεόραση.
Αρχικά οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο τρόπος του εγκλήματος έδειχνε εκτέλεση σε στιλ μαφίας. Αυτό, όμως, που τους προβλημάτιζε ήταν το ότι η σύζυγος και τα παιδιά (δυο ενήλικα αγόρια) του θύματος βρίσκονταν στον πάνω όροφο και δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Επίσης, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν -και μάλιστα καλά.
Κατά την προανάκριση η 40χρονη δεν άντεξε, περιέπεσε σε αντιφάσεις και, τελικά, ομολόγησε το έγκλημα. Μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξε (στα πρανή της περιφερειακής οδού) το πιστόλι με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.
Αύριο Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009, η 40χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχόλια