Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά

Ξύλο έπαιξαν οι αστυνομικοί με τρείς τοξικομανείς, οι οποίοι, μπροστά στη μανία τους να μη χάσουν τη δόση τους, όρμησαν πάνω τους και προσπάθησαν, με γροθιές και κλωτσιές, να αποτρέψουν τη σύλληψη του ντίλερ τους!
Συνέβη σε σπίτι στον Εύοσμο, χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο για να συλλάβουν 36χρονο βαποράκι. Βρήκαν στο σπίτι 17 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 14,2 γραμμαρίων. Όταν, όμως, πήγαν να συλλάβουν τον 36χρονο, οι τρεις τοξικομανείς που βρίσκονταν εκεί, προφανώς για να πάρουν τη δόση τους, συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς. Οι τρεις συνελήφθησαν και αυτοί. Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και 900 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι είναι εισπράξεις από το εμπόριο των ναρκωτικών.
Επίσης, συνελήφθη 43χρονος, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Διαβατών, διότι όταν έγινε έρευνα στην αυλή του σπιτιού του, βρέθηκαν δύο δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 372 γραμμαρίων, τα οποία προορίζονταν για εμπορία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία κυνηγετική καραμπίνα και 54 φυσίγγια διαφόρων τύπων.

Σχόλια