Στη φάκα Βουλγάρες πορτοφολούδες κι Έλληνες διαρρήκτες

Τέσσερις συλλήψεις πραγματοποίησαν, από την Παρασκευή 19 Ιουνίου ως το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Συνέλαβαν δύο νεαρούς διαρρήκτες και δυο Βουλγάρες πορτοφολούδες -η μία από αυτές ήταν μόλις 16 χρόνων! Συγκεκριμμένα:
Ύστερα από καταγγελία πολίτη και άμεση κινητοποίηση περιπολούσας αστυνομικής δύναμης, χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας, 18χρονη αλλοδαπή, η οποία, εντός καταστήματος υποδημάτων, έκλεψε το πορτοφόλι πελάτισσας.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν, στην περιοχή της Τούμπας, το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2009, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 16χρονη αλλοδαπή, η οποία άρπαξε, χωρίς κανείς να την υποψιαστεί, το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ, από την τσέπη παντελονιού ηλικιωμένου.
Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις στην περιοχή των Διαβατών, ξημερώματα της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2009, εντοπίστηκε και συνελήφθη 18χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος νωρίτερα διέρρηξε σπίτι στην ίδια περιοχή. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, την προηγούμενη ημέρα, έκλεψε σταθμευμένο δίκυκλο.
Επ΄αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή της Άνω Πόλης, 26χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2009, σπάζοντας την τζαμαρία μεσιτικού γραφείου, επιχείρησε, χωρίς να τα καταφέρει, επειδή τον άκουσαν οι γείτονες, να "μπουκάρει" στο εσωτερικό του.

Σχόλια