Διαρρήκτες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Διαρρήκτες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιουνίου 2009, στον Εύοσμο. Τους δύο δράστες εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Κοινού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.
Αρχικά είδαν το ημιφορτηγό των δραστών, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ διημέρου. Στη θέα των αστυνομικών, οι επιβάτες του κλεμμένου οχήματος, ακινητοποίησαν το φορτηγό και τράπηκαν σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν και οι δύο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες, 21 και 23 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 05 ως 14-06-2009:

  • διέρρηξαν ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο, απ΄ όπου ξήλωσαν το ηχοσύστημα και μία συσκευή πλοήγησης,
  • εισήλθαν παράνομα σε προαύλιο χώρο εργοστασίου κατασκευής μηχανημάτων αρτοποιίας, απ΄όπου αφαίρεσαν παλιά μηχανήματα, τα οποία μεταπώλησαν σε άγνωστο άτομο στην περιοχή του Δενδροποτάμουδιέρρηξαν εργοστάσιο ειδών υγιεινής, απ΄όπου έκλεψαν προϊόντα, αξίας 5.000 ευρώ, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σχόλια