Συλλήψεις την... ώρα της δουλειάς

Την... ώρα της δουλειάς συνελήφθησαν, το Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη, δύο διαρρήκτες, ένας πορτοφολάς κι ένας επίδοξος ληστής, που είχε αρπάξει κινητό τηλέφωνο γυναίκας. Αναλυτικά:
Διαρρήκτης αρτοποιείου συνελήφθη, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου 2009, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σακούλα, με 200 ευρώ σε κέρματα. Την είχε πάρει από αρτοποιείο, το οποίο διέρρηξε νωρίτερα.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του κέντρου, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2009, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος χρησιμοποιώντας ξύλινα κλαδιά επιχειρούσε να... ψαρέψει ζευγάρια γυαλιών, από οπή που υπήρχε στην πόρτα καταστήματος οπτικών.
Έπειτα από καταγγελία 59χρονης, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2009, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που περιπολούσαν, 29χρονος ελληνικής καταγωγής, ο οποίος, νωρίτερα, της είχε αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.
Το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2009, 36χρονος αλλοδαπός, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό σε αστικό λεωφορείο, άρπαξε από την τσέπη παντελονιού ηλικιωμένου επιβάτη το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Έγινε, όμως, αντιληπτός, συγκρατήθηκε από πολίτες και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σχόλια