Αστυνόμευση στα βενζινάδικα εξαγγέλλει η νομαρχία Θεσσαλονίκης

Πρόσθετα μέτρα για την αστυνόμευση των πρατηρίων υγρών καυσίμων ανακοινώθηκαν στη σημερινή σύσκεψη για το θέμα, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, το πρωί, στο γραφείο του, με τη συμμετοχή του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Στέργιου Αποστολίδη, του Αντινομάρχη Ποιότητας Ζωής και Τροφίμων Γιώργου Τσαμασλή, του εντεταλμένου νομαρχιακού συμβούλου σε θέματα εμπορίου Δημήτρη Ευθυμιάδη, καθώς εκπροσώπων των σωματείων βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης Θέμη Κιουρτζή, Σπύρου Μελίδη και Ανδρέα Χαλδέζου.
«Καλύτερη και αυξημένη αστυνόμευση, αλλά και καλύτερη συνεργασία βενζινοπωλών και αστυνομίας. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τη σημερινή συνάντηση», τόνισε ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της σημερινής σύσκεψης για τη διευθέτηση του προβλήματος της αστυνόμευσης στα βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης.
Την πρόθεση της Αστυνομίας να ενισχύσει την ασφάλεια των βενζινάδικων με περισσότερες εποχούμενες και πεζή περιπολίες ανακοίνωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Στέργιος Αποστολίδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «με τα πρόσθετα μέτρα το πρόβλημα των επιθέσεων θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα».
Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν και οι εκπρόσωποι των σωματείων βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Νομάρχη για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους. «Λάβαμε τις δεσμεύσεις της Αστυνομίας για συχνότερη παρουσία περιπολικών και αστυνομικών στα πρατήρια και πιστεύουμε ότι μ’ αυτά τα μέτρα θα αντιμετωπιστεί το θέμα σε σημαντικό βαθμό, ώστε να μην ξανακινδυνεύσουν ζωές συναδέλφων σε ώρα εργασίας», είπε ο Πρόεδρος Σωματείου Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «Άγιος Χριστόφορος» Σπύρος Μελίδης. «Η διάθεση περιπολικών από την Αστυνομία αποκλειστικά για περιπολίες στα πρατήρια είναι ένα πολύ θετικό μέτρο, που οικοδομεί ένα αίσθημα ασφάλειας στους εργαζόμενους και στους δικούς μας και στους πελάτες» τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Σωματείου Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» Θέμης Κιουρτζής.

Σχόλια