Βρήκαν όπλα στο διαμέρισμα που μετακόμισαν

Μετακόμισαν σε... γιάφκα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους η 37χρονη αλλοδαπή κι ο 17χρονος γιος της, με αυτά που βρήκαν στην ντουλάπα του σπιτιού το οποίο μόλις είχαν νοικιάσει. Εκεί υπήρχε ένας σάκος με πέντε πιστόλια, διαφόρων τύπων, τέσσερις γεμιστήρες, έναν σιγαστήρα, ένα κυνηγετικό όπλο, 540 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 44 κάλυκες, έξι βραδύκαυστους κοινούς πυροκροτητές, μία σιδηρογροθιά, μία θήκη όπλου και μία θήκη πυρομαχικών!
Μάνα και γιος παράτησαν στη μέση τη μετακόμιση και τηλεφώνησαν στον 38χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, ιδιοκτήτη, για να του πουν τι βρήκαν. Εκείνος υποσχέθηκε να... πάρει τα όπλα, μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ειδοποιήθηκε, όμως, και η αστυνομία. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης μετέβησαν στην Καβάλα, τον τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη, στο σπίτι του οποίου εντόπισαν και κατάσχεσαν 26 αρχαία νομίσματα. Δεν βρήκαν, όμως, τον ίδιο.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του 38χρονου εκμισθωτή, ενώ ήδη συνελήφθησαν οι δύο ενοικιαστές για παράβαση του νόμου περί όπλων!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσο καλός εγκληματίας είναι αυτός που ξέχασε τα όπλα του! Που πας ρε καραμήτρο! Αυτός δεν είναι φυλακή, πρέπει να απαλαγεί για λογους βλακείας!