Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά

"Γέφυρα" μεταφοράς ναρκωτικών, από τη Θεσσσαλονίκη προς τη Νάουσα κι από τη Θεσσαλονίκη προς το Κιλκίς, είχαν στήσει δυο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου. Ο ένας, στο Κιλκίς, εμπορεύονταν κοκαΐνη, ενώ ο άλλος, στη Νάουσα, ηρωίνη. Συγκεκριμένα:
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας συνέλαβαν έναν 31χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την εμπορία. Τα ναρκωτικά εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος. Ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής και, σε διάφορα μέρη στο σπίτι του, στη Νάουσα, βρέθηκαν 61,9 γραμ. ηρωίνης, 390,6 γραμ. κάνναβης και 20 ναρκωτικά χάπια. Κατασχέθηκε και μία ζυγαριά ακριβείας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνέλαβαν έναν 28χρονο ημεδαπό για κατοχή με σκοπό την εμπορία 50,2 γραμ. κοκαΐνης. Κατασχέθηκε μία ζυγαριά ακριβείας και το ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε ο συλληφθείς ως μέσο για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Από το πρωί ως το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2009, αστυνομικοί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ασχολήθηκαν με, συνολικά, επτά υποθέσεις για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 32 ετών και κατασχέθηκαν συνολικά 50,2 γραμ. κοκαΐνης, 63,3 γραμ. ηρωίνης, 391,4 γραμ. κάνναβης, 45 ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας, μία σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχόλια