6 συλλήψεις σε 48 ώρες για διαρρήξεις

Δίνουν και παίρνουν οι μικροδιαρρήξεις στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι, από τους οκτώ δράστες τέτοιου είδους μικροεγκλημάτων. Συγκεκριμένα:
Αστυνομικοί της Ασφάλειας, στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουνίου 2009, στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν και συνέλαβαν 29χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος νωρίτερα έκλεψε σταθμευμένο δίκυκλο. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.
Έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση διερχόμενου πολίτη, αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή της Νεάπολης, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω έναν 18χρονο, ο οποίος επιχειρούσε να διαρρήξει την κεντρική είσοδο καταστήματος ειδών υγιεινής.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Μενεμένης, επίσης ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιουνίου 2009, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 20χρονο, τη στιγμή που μαζί με με συνεργό του, επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο.
Ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη μάντρας οικοδομικών υλικών και άμεση κινητοποίηση αστυνομικών που εκτελούσαν περιπολία της μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2009, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, εντοπίστηκε και συνελήφθη αλλοδαπός, 41 ετών, ο οποίος με συνεργό του, που αναζητείται, έκλεψαν, από την παραπάνω επιχείρηση, μεταλλικές παλέτες, τις οποίες επιχείρησαν να μεταφέρουν με ρυμουλκούμενο τρέιλερ.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2009, συνέλαβαν νεαρό, 21 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος νωρίτερα, επιχείρησε να διαρρήξει κατάστημα της περιοχής.
Έπειτα από αναζητήσεις της αστυνομίας, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2009, στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε και συνελήφθη, 28χρονος ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος με συνεργό του, αφού έσπασαν το τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου, άρπαξαν από το εσωτερικό του ένα κινητό τηλέφωνο.

Σχόλια