Έμποροι ναρκωτικών ολόκληρη οικογένεια

Οικογένεια τσιγγάνων, που εμπορεύονταν ναρκωτικά, κατέληξε στα κρατητήρια της Ασφάλειας. Τα μέλη της συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου 2009, στο Δενδροπόταμο. Εκεί, μαζί με τρεις συνεργούς της, διακινούσε σε καθημερινή βάση, σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε τοξικομανείς.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή, επτά τοξικομανείς, που είχαν προηγουμένως προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από το συγκεκριμένο σημείο, και ακολούθως ένα ζευγάρι Ελλήνων υπηκόων(24χρονος άντρας και 26χρονη γυναίκα), συγγενικό τους πρόσωπό (γυναίκα 32 ετών) και τρείς συνεργάτες τους (26χρονος, 23χρονος αλλοδαπός και 23χρονη) για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Σε έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,2 γραμμάρια κοκαίνη, μικροποσότητα ηρωίνης, 10 γραμμάρια χασίς, τρία ναρκωτικά χάπια και 11.635 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών. Βρέθηκε ακόμη πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, συστήματα ήχου αυτοκινήτων, ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές κ.λπ), για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι κλεμμένα, από τοξικομανείς που πλήρωναν, με αυτόν τον τρόπο, τη δόση τους.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σχόλια