Διαρρήκτες στα... πράσσα

Δυο διαρρήκτες συνελήφθησαν την ώρα της... δουλειάς, στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος είχε διαρρήξει δύο γραφεία, ανήμερα Πρωτομαγιάς, στο κέντρο της πόλης. Ο δεύτερος είχε διαρρήξει κατάστημα, σε δρόμο του Ευόσμου. Ο πρώτος, μάλιστα, "έκαψε" ένα από τα θύματά του, καθώς, μαζί με τα διάφορα αντικείμενα που βρήκε στο γραφείο του κι άρπαξε, υπήρχε κι ένα πιστόλι, με λιμαρισμένο τον αριθμό. Έτσι και το "θύμα" κατέληξε στον εισαγγελέα, με προφορική εντολή του οποίου, αφέθηκε ελεύθερο.
Διαρρήκτης των γραφείων είναι ένας 38χρονος Έλληνας υπήκοος. Είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα -και το πιστόλι, το οποίο στάλθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για εξέταση- από τα δύο γραφεία που είχε προλάβει να "ανοίξει" κι ετοιμαζόταν να μπει σε τρίτο, όταν εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της αμέσου δράσεως.
Ο διαρρήκτης του καταστήματος στον Εύοσμο είναι ένας 29χρονος αλλοδαπός. Άρπαξε διάφορα κοσμήματα και 1.115 ευρώ, αλλά τον είδαν περίοικοι, οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση, αστυνομικοί της οποίας συνέλαβαν τον νεαρό διαρρήκτη.

Σχόλια