Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι

Πήγαν να ληστέψουν μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Περιστερά, τρεις νεαροί, αλλά έπεσαν σε... σκληρά καρύδια. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας και η γυναίκα του τους κυνήγησαν, ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δύο από τους επίδοξους ληστές συνελήφθησαν.
Συνέβη το μεσημέρι της 26 Μαΐου 2009, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος της διασταύρωσης για Περιστερά. Οι δράστες, με ΙΧ αυτοκίνητο, προσέγγισαν τη μάντρα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και οι δύο απ αυτούς μπήκαν στο κατάστημα. Εκεί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του, αλλά αυτοί αποδείχτηκαν... χειροδύναμοι. Καθώς δεν τα κατάφεραν, επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή.
Το αυτοκίνητο των επίδοξων ληστών εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς που περιπολούσαν, άρχισε καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψη 26χρονου άντρα στο ύψος του κόμβου Σουρωτής. Λίγο αργότερα και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Σουρωτής ο 23χρονος συνεργός του. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου δράστη.

Σχόλια