Συνελήφθη Βούλγαρος έμπορος ναρκωτικών

Άτυχος στάθηκε Βούλγαρος έμπορος ναρκωτικών. Κατάφερε να ξεφύγει, αρχικά, από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν την ώρα της συναλλαγής, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Σερρών, όμως, λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στη διασταύρωση για Στρυμονικό και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία εμπορεύονταν ηρωίνη.
Ο 63χρονος Βούλγαρος εντοπίστηκε το μεσημέρι της 22 Μαΐου 2009, στο 17ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, τον είδαν να παίρνει μέρος σε συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών με 28χρονο ελληνικής υπηκοότητας.
Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν, ο 63χρονος προσποιήθηκε ότι ήταν άσχετος. Σε κάποια στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν στρέψει στην προσοχή τους στο νεαρό, καθώς επάνω του βρήκαν 25 γραμμάρια ηρωίνη, κατάφερε να ξεγλιστρήσει. Οι αστυνομικοί, όμως, βρήκαν, δίπλα στην εθνική οδό, καλά κρυμμένο στα πρανή, δέμα ηρωίνης βάρους 310 γραμμαρίων.
Αμέσως κινητοποιήθηκε και η αστυνομία Σερρών. Έτσι, αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο Βούλγαρο έμπορο του λευκού θανάτου στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονικού και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. 
Οι ποσότητες των ναρκωτικών κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Εναντίον του 63χρονου ασκήθηκε δίωξη για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών στην επικράτεια, σε βαθμό κακουργήματος. Κακουργηματικού βαθμού είναι και οι διώξεις οι οποίες ασκήθηκαν σε βάρος του νεαρού Έλληνα. 

Σχόλια