Εποχούμενοι τσαντάκηδες δρουν στη Θεσσαλονίκη


Η μόδα με τους τσαντάκηδες που επιτίθενται σε οδηγούς αυτοκινήτων, κυρίως γυναίκες, ήρθε και στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελία 51χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου, αυτό της συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου 2009, ενώ το αυτοκίνητό της είχε μπλοκαριστεί στην κίνηση, στη διασταύρωση των οδών Γιαννιτσών και Αναγεννήσεως, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Η γυναίκα είδε να την προσπερνά μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Η μοτοσικλέτα στάθμευσε μπροστά της, ενώ εκείνη ήταν ακινητοποιημένη στο μποτιλιάρισμα. Ο συνεπιβάτης, φορώντας το κράνος του, κατευθύνθηκε στην πόρτα του συνοδηγού, έσπασε το τζάμι κι άρπαξε την τσάντα της 51χρονης, που την είχε ακουμπισμένη εκεί. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του και διέφυγαν κάνοντας "οκτάρια" ανάμεσα στα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα.
Όπως είπε στην αστυνομία η γυναίκα, στην τσάντα είχε μεγάλο χρηματικό ποσόν επειδή εργάζεται σε εισπρακτική εταιρία. Είχε, ακόμη, επιταγές, βιβλιάρια και διάφορα έγγραφα. Την άδεια τσάντα βρήκαν οι αστυνομικοί πεταμένη σε αλάνα στη Χαλάστρα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Σχόλια