Γιαλαντζί -θρασύτατοι- ληστές

Δε δίστασαν να πυροβολήσουν, από απόσταση αναπνοής, ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, στη Νέα Μηχανιώνα, δύο επίδοξοι ληστές, για να του πάρουν τις εισπράξεις της ημέρας. Εκείνος, όμως, έμεινε ακλόνητος και... χωρίς αμυχή!
Συνέβη το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου 2009, έξω από το σπίτι του 52χρονου θύματος. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ επέστρεφε στο σπίτι του, με τις εισπράξεις της ημέρας. Με το που πάρκαρε το αυτοκίκνητό του, τον πλησίασαν δύο νεαροί, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Τον απείλησαν με ένα πιστόλι και του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα.
Ο 52χρονος αρνήθηκε. Τότε ο ένας από τους δράστες, που κρατούσε το πιστόλι, τον πυροβόλησε! Εκείνος άκουσε την εκπυρσοκρότηση, αλλά, έκπληκτος, διαπίστωσε, ότι... δεν είχε τραυματιστεί! Φώναξε για βοήθεια και οι δύο επίδοξοι ληστές τον χτύπησαν στο κεφάλι και απομακρύνθηκαν τρέχοντας.
Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν αβολίδωτα φυσίγγια, γι αυτό και ο 52χρονος δεν έπαθε το παραμικρό από τον πυροβολισμό. Το ερώτημα είναι αν οι δύο νεαροί ληστές γνώριζαν ότι τα φυσίγγια ήταν αβολίδωτα και πυροβόλησαν για εκφοβισμό, ή πίστευαν ότι τα φυσίγγια ήταν κανονικά και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να σκοτώσουν, για να ληστέψουν...

Σχόλια