Χτύπησαν αλλοδαπό έξω από νοσοκομείο

Νεαρός αλλοδαπός κατήγγειλε, στην αστυνομία, ότι, ενώ περίμενε έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το δικηγόρο του, τρεις άγνωστοι του επετέθησαν, τον χτύπησαν κι ένας από αυτούς τον πυροβόλησε! Η καταγγελία έγινε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαΐου 2009, τηλεφωνικά, από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Όπως είπε, λίγο νωρίτερα, ενώ ανέμενε δικηγόρο με δύο συγγενικά του πρόσωπα, σε προκαθορισμένο ραντεβού επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, δικηγόρο για να διευθετήσουν οικονομικό τους ζήτημα, ομάδα ατόμων (3-4 άτομα) του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά κι ένα από αυτά τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στην ωμοπλάτη. 
Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου αφού του αφαιρέθηκε το βλήμα, με δική του ευθύνη, αποχώρησε. Στη συνέχεια, μετέβη μαζί με τους μάρτυρες σε αστυνομικό κατάστημα προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν και να διερευνηθεί η υπόθεση. 
Ειδικό συνεργείο της Ασφάλειας μετέβη στο σημείο και πήρε δακτυλικά αποτυπώματα κι άλλα στοιχεία. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια