Πουλούσε... ανύπαρκτα αυτοκίνητα

Πουλούσε -και μάλιστα σε διαφορετικούς αγοραστές- κλεμμένα αυτοκίνητα! Ο λόγος για 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη γιατί ήταν... άτυχος: Πήγε να πουλήσει κλεμμένο αυτοκίνητο σε ιδιώτη, τον οποίο είχε εξαπατήσει, άλλη μία φορά, στο παρελθόν! Μάλιστα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, για να διαπιστωθεί πόσους -και ποιους- εξαπάτησε.
Ο 28χρονος, το Μάρτιο του 2009, πήρε, από εταιρία εισαγωγής αυτοκινήτων, ένα Ι.Χ. για να κάνει... τεστ ντράιβ. Οι σκοποί του, όμως, ήταν διαφορετικοί, Κράτησε το αυτοκίνητο και, καθώς του είχε προκαλέσει φθορές περίπου 500 ευρώ, προσπάθησε να το πουλήσει σε ιδιώτη! Μάλιστα, για να βρει αγοραστή, έβαλε και αγγελία σε εφημερίδα!
Το ραντεβού με τον αγοραστή κλείστηκε για το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαΐου 2009. Μόνον που ο αγοραστής αναγνώρισε τον απατεώνα -του είχε πάρει, τότε, 100 ευρώ, ως προκαταβολή, για την πώληση ανύπαρκτου αυτοκινήτου. Και σε εκείνη την περίπτωση, ο δράστης είχε δημοσιεύσει μικρή αγγελία. Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.
Όπως διαπιστώθηκε, από την προανάκριση, ο 28χρονος, το Φεβρουάριο του 2009, είχε πάρει 150 ευρώ, ως προκαταβολή, για την πώληση ανύπαρκτου αυτοκινήτου, κι από άλλον ιδιώτη. Έτσι, οι έρευνες συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της απάτης.

Σχόλια