Στη φάκα διαρρήκτης αυτοκινήτων

Δεν άφησε... αυτοκίνητο για αυτοκίνητο, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, νεαρός αλλοδαπός διαρρήκτης. Ο 21χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, 9 Μαΐου 2009, στη συμβολή της λεωφόρου Στρατού με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς που περιπολούσαν. Την ώρα εκείνη, άρπαζε, από σταθμευμένο ΙΧ, που είχε διαρρήξει, το cd player. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, σε "καβάντζα" που είχε κάνει στο πάρκο του ΓΣΣ, βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές αυτοκινήτων. Πάνω του βρέθηκε η ταυτότητα και η κάρτα τραπεζικών συναλλαγών ενός από τα θύματά του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 21χρονος, το ίδιο πρωί, είχε διαρρήξει δέκα οχήματα, στην περιοχή του ΑΠΘ, από τα οποία έκλεψε διάφορες συσκευές και αντικείμενα. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην περιοχή του ΑΠΘ, απέναντι από την Φιλοσοφική μου έκλεψαν το αυτοκίνητο Fiat Punto ασημί (ΝΖΖ3605) με προσωπικά έγγραφα την 15-4-09.
Μπορείτε να μου γνωστοποιήσετε την πηγή πληροφόρισης σας μήπως ο ενλόγω είχε σχέση με τη δική μου απώλεια; Ευχαριστώ
yorkika@yahoo.gr
Ο χρήστης sn είπε…
Είναι επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Πάντως, ο συγκεκριμένος, έπαιρνε μόνο cd player.