Ο... μπάτλερ το ΄κανε

Η οικιακή βοηθός ήταν η συνεργός των υποτιθέμενων δραστών στη ληστεία στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στην Καλαμαριά! Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή ήταν που ειδοποίησε το μνηστήρα της, ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν γεμάτο και... ξεκλείδωτο και εκείνος σκηνοθέτησε την περίφημη ληστεία.
Η σκηνοθετημένη ληστεία εκτυλίσθηκε το πρωί της 8 Μαΐου 2009. Όπως προέκυψε, από την προανάκριση, η 25χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθός, παρείχε πληροφορίες στον ομοεθνή 28χρονο μνηστήρα της σχετικά με την οικονομική κατάσταση των παθόντων, των συστημάτων ασφαλείας που λειτουργούσαν στο διαμέρισμα και τις λεπτομέρειες για το χρηματοκιβώτιο όπου έμεναν ξεκλείδωτα, χρήματα και τιμαλφή. 
Έτσι, δύο συνεργοί του 28χρονου, οι οποίοι αναζητούνται, με υπόδειξη του ιδίου και της οικιακής βοηθού, πήγαν στο διαμέρισμα. Η 25χρονη τους άνοιξε την πόρτα και, στη συνέχεια, τους έβαλε να τη δέσουν και να τη φιμώσουν, προκειμένου να παραπλανήσουν τους ιδιοκτήτες και την αστυνομία. Στη συνέχεια, ανενόχλητοι, άρπαξαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας. 
Το ζευγάρι των αλλοδαπών συνελήφθη, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και, εναντίον τους, ασκήθηκε δίωξη.

Σχόλια