Στον εισαγγελέα οι δράστες του φονικού της Κατερίνης

Μία γυναίκα και ένας άνδρας συνελήφθησαν για την δολοφονία του 23χρονου, το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαΐου 2009, στην Κατερίνη. Τον νεαρό άντρα είχαν εγκαταλείψει οι δράστες , βαρύτατα τραυματισμένο, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν μαχαιρωμένος στο αριστερό μέρος του στήθους του(σ.σ. κάποιοι ανεύθυνοι έγραψαν για... άγρια σφαγή νεαρού). Ο άτυχος 23χρονος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. 
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 20χρονη αλλοδαπή, την οποία η αστυνομία είχε συλλάβει από το πρωί του Σαββάτου 2 Μαΐου, μαχαίρωσε τον 23χρονο, μέσα στο αυτοκίνητο 28χρονου φίλου της, έπειτα από καυγά εξαιτίας προσωπικών διαφορών. Το μεσημέρι του Σαββάτου, στα χέρια της αστυνομίας ήταν και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Ένας άλλος νεαρός, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν παρών στο νοσοκομείο, αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.
Οι κατηγορούμενοι με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 3 Μαΐου 2009, στον εισαγγελέα Κατερίνης. Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και συνέργεια σε ανθρωποκτονία και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Σχόλια