Μαϊμού κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικά στη Χαλκιδική

Το δικό του κέντρο απεξάρτησης έστησε, στη Χαλκιδική, 37χρονος ελληνικής καταγωγής! Μόνον που, αντί για υποκατάστατα, έδινε στους τοξικομανείς... κοκαΐνη! Με το αζημίωτο φυσικά...
Οι αρχές έφθασαν στην εξάρθρωση του πρωτότυπου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών μετά τη σύλληψη του 37χρονου, ξημερώματα του Σαββάτου 28 Μαρτίου 2009, στον Προμαχώνα Σερρών. Ο νεαρός είχε περάσει, πεζός, τα σύνορα και πάνω του βρέθηκαν 13,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Στο ελληνικό έδαφος τον περίμενε 36χρονος συνεργός του.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος είχε δημιουργήσει, σε παραθαλάσσιο οικιστικό συγκρότημα της Χαλκιδικής, μια... μονάδα απεξάρτησης! Δέχονταν εκεί τοξικομανείς και τους έδινε συμβουλες, έναντι αμοιβής, για να κόψουν την πρέζα! Τώρα, τι είδους απεξάρτηση ήταν αυτή, καθώς στα διαμερίσματα βρέθηκαν, συνολικά, 160 σύριγγες με υπολείμματα κοκαΐνης, αρκετές μπατονέτες και πώματα, επίσης με υπολείμματα κοκαΐνης, δύο λάμες που χρησιμοποιούσαν οι τοξικομανείς για να κάνουν τις γραμμές της κόκας και ένα γραμμάριο χασίς, μόνον ο ίδιος ο 37χρονος ,με το συνεργό του, μπορούν να εξηγήσουν.
Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών στην επικράτεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σερρών. Μετά την εναντίον τους άσκηση δίωξης, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Σερρών και, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Απριλίου 2009, μετά την απολογία τους, ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σχόλια