Ναρκωτικά κάθε είδους σε σπίτι στο Νέο Ρύσιο


Σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου 2009, σε δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Είχαν από σκανκ ως κοκαΐνη και τα διέθεταν στις πιάτσες των τοξικομανών.
Συγκεκριμένα, οι ηλικίας 41 και 43 χρόνων, έμποροι ναρκωτικών(ο ένας είναι αλλοδαπός), συνελήφθησαν επειδή είχαν πάνω τους μικροποσότητες ναρκωτικών. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 306γραμμάρια κοκαΐνης, έξι γραμμάρια υδροπονικής κάνναβης (σκανκ), 796 γραμμάρια σκόνης που προορίζονταν για πρόσμιξη και νόθευση κοκαΐνης, ένας μηχανισμός συμπίεσης κοκαΐνης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, δυο πτυσσόμενα γκλοπ, ένα δακρυγόνο σπρέι, 6.480 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών και μια ηλεκτρική συσκευή θερμοσυγκόλλησης που χρησιμοποιούσαν για συσκευασία κοκαΐνης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Απριλίου 2009, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος

Σχόλια