Μαλλιά-κουβάρια έμποροι και... παλικάρια

Γυναίκα, ιδιοκτήτρια εταιρίας ποτών, έστειλε μπράβους σε έμπορο για να πάρει τα χρήματα που της χρωστούσε, με τη βία! Κι όταν οι έμποροι τα βρήκαν μεταξύ τους, οι μπράβοι συνέχιζαν τις απειλές από... κεκτημένη ταχύτητα!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 48χρονος έμπορος ποτών, ελληνικής καταγωγής, έκανε καταγγελία στην αστυνομία, την Τρίτη 7 Απριλίου 2009. Έτσι, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην περιοχή της Σταυρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο άντρες ηλικίας 46 και 29 ετών αντίστοιχα, διότι προσπάθησαν να πάρουν, από τον 48χρονο έμπορο, χρεωστικές επιταγές, μεγάλης χρηματικής αξίας, πελατών του αδερφού του. Ο αδελφός του εμπόρου επίσης διατηρεί επιχείρηση εμπορίας ποτών και χρωστούσε μεγάλο ποσό προς γνωστή εταιρεία εμπορίας ποτών – οινοποιίας.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο μπράβοι ενεργούσαν κατ’ εντολή 52χρονου άντρα, ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει εντολή από τη... σύζυγο του ιδιοκτήτη της προαναφερόμενης εταιρείας. Μόνον που, μετά από συνεννόηση, η κυρία είχε πει στην... εταιρία εκτέλεσης του συμβολαίου πως τα είχε βρει με τους πελάτες της και η "επιχείρηση πάρτε τα λεφτά" έπρεπε να σταματήσει. Οι δυο μπράβοι, όμως, αποφάσισαν να δείξουν... υπερβάλλοντα ζήλο!
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα. Συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την πλήρη διερεύνηση αυτής της τρελής υπόθεσης, της οποίας οι πτυχές θα ξετυλιχθούν, πλέον, στις δικαστικές αίθουσες.

Σχόλια