Λήστεψαν 57χρονο καταμεσήμερο, καταμεσίς του δρόμου!

Ληστεία, εν μέση οδώ, μέρα μεσημέρι! Συνέβη την Τρίτη 7 Απριλίου 2009, σε δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θύμα 57χρονος κι ο 27χρονος γιος του. Δράστες τρεις άγνωστοι νεαροί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 57χρονος, μαζί με τον νεαρό γιο του, πήγαν σε τραπεζικό υποκατάστημα και "σήκωσαν" αρκετά χρήματα. Έβαλαν τα χρήματα σε ένα τσαντάκι, μαζί με μια επιταγή υψηλού ποσού και, με το αυτοκίνητό τους κατευθύνθηκαν σε άλλο τραπεζικό κατάστημα. Επειδή δεν βρήκαν να παρκάρουν ακριβώς από έξω, ο νεαρός παρέμενε, διπλοπαρκαρισμένος, στο αυτοκίνητο κι ο 57χρονος πήρε το τσαντάκι με τον μικρό θησαυρό και κατευθύνθηκε προς την τράπεζα.
Στη διαδρομή των λίγων βημάτων του όρμησαν δύο νεαροί και του πήραν το τσαντάκι, σπρώχνοντας και χτυπώντας τον στο σώμα. Ο 27χρονος γιος του είδε τη συμπλοκή κι έτρεξε να βοηθήσει τον πατέρα. Τότε εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε άλλος νεαρός και οι ληστές κατάφεραν, ενώ το Ι.Χ. βρισκόταν εν κινήσει, να πηδήξουν μέσα, με το τσαντάκι στα χέρια και να τραπούν σε φυγή.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Σχόλια