3 ληστείες σε 9 ώρες!

Τρεις ληστείες, σε διάστημα εννέα ωρών, είχαμε, από τα ξημερώματα το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου 2009, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στη μία από αυτές, τα θύματα είναι ζευγάρι συνταξιούχων, τους οποίους οι δράστες έδεσαν χειροπόδαρα!
Το ζευγάρι ήταν στο διαμέρισμά του στην Ανάληψη, όταν τους χτύπησαν την πόρτα δύο νεαροί. Οι "επισκέπτες" είπαν ότι ήταν υπάλληλοι εταιρίας ταχυμεταφορών και οι ανυποψίαστοι συνταξιούχοι άνοιξαν την πόρτα τους. Τότε, οι νεαροί όρμησαν πάνω τους, τους έδεσαν και, αφού έψαξαν το σπίτι, βρήκαν και πήραν χρηματικό ποσό και τρία βιβλιάρια καταθέσεων.
Τα ξημερώματα, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή της οδού Βενιζέλου με την περιφερειακή. Απείλησαν, με πιστόλι, τον υπάλληλο και πήραν ένα κινητό τηλέφωνο πριν τραπούν σε φυγή.
Κουκουλοφόροι ήταν και οι δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν, λίγο πριν το μεσημέρι, σε κατάστημα ψιλικών στη Νικόπολη. Απείλησαν, με πιστόλι, προμηθευτή τηλεκαρτών και του πήραν την τσάντα του, με τις τηλεκάρτες. Οι δυο ληστές άρπαξαν και το αυτοκίνητο του προμηθευτή, με το οποίο διέφυγαν.

Σχόλια