Πήραν το νόμο στα χέρια τους!

Πολίτες ξυλοκόπησαν τσαντάκια! Συνέβη, το πρωί της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου 2009, στην οδό Μαραθώνος 9, στους Αμπελόκηπους. Ο νεαρός τσαντάκιας πλησίασε γυναίκα, την ακούμπησε με ειδική συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και, μόλις εκείνη παρέλυσε, άρπαξε την τσάντα της. Στη συνέχεια την παρέδωσε σε συνεργό του, που περίμενε στο σημείο με μοτοσικλέτα. Και οι δύο προσπάθησαν να απομακρυνθούν, ο ένας με τα πόδια κι ο άλλος με τη μηχανή.
Για κακή τύχη του νεαρού, τη σκηνή είδαν περαστικοί κι όρμησαν πάνω του. Κάποιος ειδοποίησε, με το κινητό του, την Άμεσο Δράση, αλλά έως ότου φθάσει το περιπολικό στο σημείο εκείνο, ο νεαρός δράστης ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους πολίτες. Μόνον που, όταν έφθασαν οι αστυνομικοί τον βρήκαν αναίσθητο και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, όταν είδε τους περαστικούς να ορμούν πάνω του, έβγαλε πιστόλι. Δεν πρόλαβε, όμως, να το χρησιμοποιήσει. Το πιστόλι και η συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης παραδόθηκαν, από τους πολίτες, στους αστυνομικούς.
Ο νεαρός τσαντάκιας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ο συνεργος του διέφυγε και αναζητείται. Στον τόπο του συμβάντος κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία, καθώς η Αστυνομία δεν κλείνει το φάκελο της υπόθεσης και ερευνά το τι έγινε ακριβώς. Παράλληλα ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια