Καταδιώξεις αλα... αμερικέν στον Εύοσμο

Τρεις διαρρήκτες καταδίωξαν, σε στιλ... κινηματογραφικό, αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως, σε Εύοσμο και Δενδροπόταμο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου 2009. Και οι τρεις κατέληξαν στο κρατητήριο κι από εκεί στον εισαγγελέα.
Πρώτα εντοπίστηκαν δύο διαρρήκτες, στην οδό Μακεδονομάχων του Ευόσμου, να οδηγούν κλεμμένο αμάξι. Ήταν ηλικίας 28 και 22 ετών και είχαν αρπάξει τρία ραδιοσιντί από αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, οι διαρρήκτες προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στους δρόμους του Δενδροποτάμου, αλλά εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε μάντρα αυτοκινήτων και περιπολικό και, παρά το ότι έριξαν το αυτοκίνητό τους πάνω στο όχημα της ΑΜέσου Δράσεως, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε 31χρονος, ο οποίος είχε διαρρήξει επιπλάδικο στη Νικόπολη κι είχε κλέψει έπιπλα. Αστυνομικοί τον καταδίωξαν κι αυτός, για να ξεφύγει, έπεσε με το κλεμμένο φορτηγό που οδηγούσε πάνω στα δύο περιπολικά που του είχαν "στήσει" μπλόκο. Δεν κατάφερε, όμως, ούτε αυτός να ξεφύγει και συνελήφθη.

Σχόλια