Τρεις συλλήψεις μικρεμπόρων ναρκωτικών

Τρεις συλλήψεις έγιναν, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009, στη Θεσσαλονίκη, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Στη μία περίπτωση συνελήφθη μικρέμπορος ηρωίνης και στη δεύτερη κοκαΐνης. Στην τρίτη συνελήφθη "βαποράκι".
Συγκεκριμένα, στις 2 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Δημοκρατίας, συνελήφθη 43χρονος, διότι σε σωματικό έλεγχο που του έγινε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 125,8 γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία, τέσσερα ναρκωτικά χάπια, δύο ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό 400 Ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.
Το βράδυ, στη Σταυρούπολη, συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε σωματικό του έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν τέσσερα δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων.
Μεσημέρι συνελήφθη κι ένας 24χρονος ημεδαπός(στο Δενδροπόταμο), διότι τον είδαν αστυνομικοί της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. να παραδίδει σε δύο χρήστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, δύο φιξάκια ηρωίνης. Τα ναρκωτικά, καθώς και 825 Ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του και -σύμφωνα με την αστυνομία- προέρχονταν από από εμπορία ναρκωτικών, κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία και, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου 2009, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σχόλια