Εξαπατούσαν εταιρίες

κινητής τηλεφωνίας

Ζευγάρι έκανε συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, με πλαστά πιστοποιητικά, για να πάρει τις συσκευές τηλεφώνων και να τις μεταπουλήσει. Μάλιστα, ο άνδρας, είχε αγοράσει και αυτοκίνητο, για το οποίο είχε εκταμιεύσει δάνειο, επίσης με πλαστά πιστοποιητικά. Η γυναίκα συνελήφθη, σε κατάστημα κινηττής τηλεφωνίας στην Περαία και, το πρωί της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2009, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Η 47χρονη ημεδαπή, είχε πάει, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Φενρουαρίου 2009, σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στην Περαία, μαζί με 40χρονο ημεδαπό. Εκεί κατέθεσαν πλαστά δικαιολογητικά για να επιτύχουν τέσσερις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και μια σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας, με σκοπό να μεταπουλήσουν τις συσκευές κινητών τηλεφώνων που θα ελάμβαναν ως επιδότηση.
Σύμφωνα με την αστυνομία, την προηγούμενη ημέρα ο 40χρονος κατέθεσε σε κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων παρόμοια πλαστά δικαιολογητικά με σκοπό να εκταμιεύσει δάνειο αποπληρωμής αυτοκινήτου που είχε αγοράσει.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 47χρονη με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είχε αγοράσει από εμπορικά καταστήματα μια τηλεόραση και ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ενώ έλαβε δύο ακόμη συσκευές κινητής τηλεφωνίας ως επιδότηση μετά από την υπογραφή συμβολαίων τηλεφωνικών συνδέσεων.
Το ζευγάρι είχε και συνεργούς. Η αστυνομία ανακοινωσε ότι αναζητούνται δύο ακόμη άγνωστα άτομα, τα οποία προμήθευαν τους ανωτέρω με πλαστά δικαιολογητικά.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...
Ο χρήστης sn είπε…
Ναι, αλλά πρόκειται για παλιά περίπτωση.
Ο χρήστης sn είπε…
Συγκεκριμένα για υπόθεση του Φεβρουαρίου του 2009
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ EMAIL ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΣ.
Ο χρήστης sn είπε…
salonicanews@gmail.com