Στραγγάλισαν ηλικιωμένη

Στραγγάλισαν γυναίκα, στο Κορδελιό. Την 90χρονη βρήκε ο γιος της, μέσα στο σπίτι της. Ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης ανησύχησε επειδή δεν είχε νέα της και πήγε στο διαμέρισμά της να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα κλειστή και σφαλισμένη και μπήκε με το κλειδί του, για να πέσει πάνω στο άψυχο πτώμα της μάνας του.
Αστυνομικοί της Σήμανσης, που ειδοποιήθηκαν και ερεύνησαν το χώρο, δεν βρήκαν πουθενά ίχνη διάρρηξης. Κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος, αρχικά (το πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου 2009) δεν κατάφερε να εντοπίσει τα αίτια του θανάτου της. Το πρωί της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου 2009, όμως, μετά από τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπίστωσε ίχνη στραγγαλισμού στο λαιμό του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσανατολίζεται στο να προέρχεται ο δράστης από το φιλικό περιβάλλον του θύματος. Όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, το γεγονός οτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, καθώς και το ότι φαίνεται να μη λείπει τίποτε από το διαμέρισμα, τους οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν έχουν να κάνουν με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Σχόλια