Θεσσαλονικείς στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Και Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας το οποίο εξαρθρώθηκε σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και την αστυνομία της Βρετανίας. Οι Ελληνικές διωκτικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου και, από τις έρευνες που διήρκεσαν από τις 10 Δεκεμβρίου 2008 ως τις 26 Ιανουαρίου 2009, αποδείχτηκε πως, στο κύκλωμα έπαιρναν μέρος 35 άτομα, από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα.
Οι 11 από αυτούς συνελήφθησαν, ενώ για 14 από τους τους υπόλοιπους έχει παρέλθει το Αυτόφωτο και σχηματίστηκε δικογραφία.
Για τους υπολοίπους η έρευνα συνεχίζεται.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες, πλήρωναν συνδρομή (περίπου 80 δολάρια ΗΠΑ) και έμπαιναν, ως χρήστες, σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο σκληρό πορνό. Εκεί, διακινούσαν μεταξύ τους βιντεάκια, στα οποία εικονίζονταν ανήλικοι να κάνουν σεξ με μωρά (ακόμη και έξι μηνών). Οι περισσότεροι ανήλικοι ήταν δεμένοι πισθάγκωνα. Συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 28.000 gb δεδομένων(όλα βίντεο και φωτογραφίες σκληρού πορνό με ανήλικους).

Η φωτογραφία είναι από το Ίντερνετ και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα

Σχόλια