Προσπάθησαν να ληστέψουν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

Στο νοσοκομειο με τρύπα στον ένα του πνεύμονα από μαχαιριά, κατέληξε υπάλληλος σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, μετά από απόπειρα ληστείας. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου 2008, όταν δυο κουκουλοφόροι μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλου, απαίτησαν τις εισπράξεις της ημέρας.
Το θύμα θέλησε να εξυπηρετήσει τον φίλο του, ιδιοκτήτη του πρακτορείου. Ο 45χρονος άντρας ήταν έτοιμος χθες το βράδυ να κλείσει το πρακτορείο, στην οδό Αρκαδιουπόλεως 16, στην περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, όταν οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα.
Ο 45χρονος δε δείλιασε: προσπάθησε να αρπάξει το όπλο από τον ένα ληστή, όταν ο δεύτερος του κατάφερε πέντε μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Τραγική ειρωνία: Οι δράστες έφυγαν από το πρακτορείο χωρίς να πάρουν χρήματα, καθώς οι ιδιοκτήτες είχαν προλάβει να κάνουν κατάθεση λίγη ώρα νωρίτερα.
Το συγκεκριμένο πρακτορείο μπαίνει για τρίτη φορά στο στόχαστρο ληστών. Οι πράκτορες δηλώνουν εξοργισμένοι καθώς τέτοιου είδους περιστατικά τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

H φωτογραφία είναι από το Ίντερνετ και δεν έχει σχέση με το θέμα

Σχόλια